همسرم هدایای دوران عقدی که تهیه کرده است و در لیست سیاهه جهیزیه من نوشته شده را می تواند مطالبه کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۹ #08774395

با سلام کالاهای مربوط به شیربها و هدایای دوران عقد در لیست جهزیه ام بعنوان جهزیه من نوشته شده و اینکه از طرف داماد خریداری شده محرز نیست.با این وجود این اجناس را شوهرم می تواند پس بگیرد؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه وسایل فوق در لیست جهیزیه شما آماده است می تواید آن را استرداد کنید و چنانچه همسرتان بخواهد آن ها را مسترد نماید باید با ارائه فاکتور و شاهد برای استرداد اقدام کند.