برای گرفتن حضانت دختر نه ساله از چه طریقی باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۵۸۴ #08586092

دختری ۹ ساله دارم به دلیل اختلافات شدید من با همسرم مراحل قانونی طلاق طی میشود چگونه میتوانم حضانت دخترم را بگیرم ؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
تعیین حضانت فرزند با دادگاه است ولی الان سرپرستی کودک با شماست ولی دادگاه می تواند به تشخیص خود نگهداری کودک را به مادر ایشان بدهد یا اصلا با اخذ حکم رشد خود ایشان بگوید با چه کسی دوست دارد بماند

دخترشما ازسن حضانت خارج است و خودش تصمیم می گیرد با چه کسی زندگی کند

سلام وقت بخیر
چنانچه دختر شما ۹ سال تمام قمری دارند از قید حضانت خارج هستند و خودشون می توانند تصمیم بگیرند با کدام یک از والدین زندگی کنند.

پس از مراجعه به دادگاه و داشتن دلایل و شرایط کافی برای سرپرستی

دختر نه ساله خود می تواند انتخاب کند که با چه کسی زندگی کند.
حضانت از بدو تولد تا هفت سالگی با مادر از هفت تا نه سالگی با پدر از نه سالگی خود دختر می تواند انتخاب کند.

برای اعطای حضانت طفل به والدین مصلحت کودک از جمله اوضاع مالی، توانایی نگهداری از طفل، وابستگی عاطفی مدنظر قرار میگیرد. لازم به ذکر است در مواردی که پدر سابقه ی اعتیاد به مواد مخدر یا مشروبات الکلی یا عدم برخورد مناسب و محکومیت کیفری و... داشته باشد میتوان از این موارد برای اخذ حضانت نیز استفاده کرد.