آیا با توجه به داشتن اعتبار پاسپورت میتواند بدون اجازه من از کشور خارج شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۸ #08551824

با سلام و خداقوت.
خانم بنده قبل از اینکه با من ازدواج کند با رضایت پدرش اقدام به اخذ پاسپورت کرده. آیا با توجه به داشتن اعتبار پاسپورت میتواند بدون اجازه من از کشور خارج شود؟ بنده ساکن اراک هستم میتونم از همین جا و اداره گذرنامه اقدام به ممنوع الخروجی کنم یا باید حتما تهران بیام؟ چه مدارکی لازمه؟ خانمم عقد نامه رو خانه پدرش برده و من رونوشت دارم آیا کفایت میکند؟
ممنون میشم کمکم کنید .
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکان خروج از کشور وجود دارد مگر ممنوع الخروج شده باشد

با سلام
در صورتیکه گذرنامه دارای اعتبار باشد شخص میتواند از کشور خارج شود مگر اینکه زوج ، زوجه را ممنوع الخروج نموده باشد

سلام
خیر با توجه به اینکه ایشان متاهل است و رضایت همسر مبنی بر خروج از مرزهای ایران مستلزم ارائه آن است . شما نیز میتوانید با مراجعه به اداره گذرنامه در شهرستان خود اقدام به ممنوع خروجی همسر خود اقدام نمایید !

با داشتن اعتبار پاسپورت امکان خروج از کشور را دارد مگر اینکه با ارائه سند ازدواج ایشان را ممنوع الخروج نمائید.

باسلام

براساس بند ۳ ماده ۱۸ قانون گذرنامه به صراحت صدور گذرنامه برای زنان شوهردار را به موافقت کتبی شوهر موکول می‌کند. تنها استثنایی که مطرح می شود زنانی هستند که با شوهر خود مقیم خارج هستند و زنانی که شوهر خارجی اختیار کرده و به تابعیت ایرانی باقی مانده‌اند. در موارد اضطراری نیز در صورت اجازه دادستان شهرستان امکان صدور گذرنامه وجود دارد اما این شرایط ضروری تعریف نشده و تشخیص آن به اختیار دادستانی است. همچنین به موجب نظریه شورای نگهبان زنانی که عازم سفر حج تمتع هستند نیز از این قانون استثنا شده‌اند. بنابراین هر زن ایرانی متاهل در زمانی که می خواهد گذرنامه بگیرد یا گذرنامه خود را تمدید کند نیاز به کسب اجازه کتبی همسرش دارد و در فرمهای گذرنامه نیز یک بخش معین برای اعلام رضایت شوهر و امضای او وجود دارد که باید در دفترخانه اسناد رسمی گواهی شود با دست داشتن سند نکاحیه و مدارک شناسنامه به اداره گذرنامه می توانید ممنوع الخروج کنید

می تواند از کشور خارج شود مگر اینکه ایشان را ممنوع الخروج نمایید

سلام
از کشور خارج شود؟ خیر
هر زن ایرانی متاهل در زمانی که می خواهد گذرنامه بگیرد یا گذرنامه خود را تمدید کند نیاز به کسب اجازه کتبی همسرش دارد و در فرمهای گذرنامه نیز یک بخش معین برای اعلام رضایت شوهر و امضای او وجود دارد که باید در دفترخانه اسناد رسمی گواهی شود.
بند ۳ ماده ۱۸ قانون گذرنامه به صراحت صدور گذرنامه برای زنان شوهردار را به موافقت کتبی شوهر موکول می‌کند