شهودی که دادگاه خواسته که اعلام کنم برای اذن از طریق دادگاه باید شرایط خاصی داشته باشند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #08551033

برای اذن ازواج به دادگاه خانواده دادخواست دادم و خودم و شخصی ک قراره باهاشون ازدواج کنم رو معرفی کردم، دادگاه ما رو خواست و منشی دادگاه ازمون سوالاتی پرسید، ولی متاسفانه با تمام نوضیحاتی ک دادم که پدر ۵ ساله نیست و اعتیاد دارن و پدر بزرگ و عمو ندارم، گفتن که باید دادگاه بیاد تحقیقات محلی، روز بعد برای بردن مدارک تحصیلی و شغلی نامزدم که رفتم، برای خود قاضی شرایط رو دوباره توضیح دادم، ایشون گفتن دو تا شاهد بیار ک اون شخصی رو میخوام باهاش ازدواج کنم رو بشناسن، من سوالم اینه که شرایط خاصی باید داشته باشن این شاهد ها یا خیر واینکه پروسه ی قانونیه خاصی رو باید طی کنم تا این شاهد ها بتونن وارد دادگاه خانواده بشوند و باید معرفیشون کنم به دادگاه قبل از رفتن، یا خیر با برگه ی عبور معمولی و ابلاغیه خودم و گفتن این که شاهد پرونده ی من هستند، اجازه ی ورود دارند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهود مرد و اگاه به وضعیت همسرتان باشند
و در روزی که رسیدگی دارید در دادگاه حضور داشته باشند تا شما با اذن از قاضی محترم اجازه ی برگه ی ورود شهود را دریافت کنید

با سلام شهود یاد شده ترجیحا مرد که از شما و نامزد شما و خانواده شما و وضعیت پدر و امتناع ایشان برای اجازه ازدواج مطلع اند میباشد آنها را طی یک لایحه با مشخصات کامل به دادگاه معرفی نمایید و در وقتی که دادگاه تعیین میکند آنها را در دادگاه حاضر نمایید.