به اجرا گذاشتن مهریه و تقاضای طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۷۲ #08455492

سلام - من ۱۸ ساله ازدواج کردم خواهان اجرای مهریه نفقه و کلا همه حق و حقوقم هستم و همزمان تقاضای طلاق هم میخوام داشته باشم و اینم بگم که اصلا گرفتن مهریه برام مهم نیست میخوام طلاق بگیرم و از معریه برای اهرم فشار استفاده کنم الان سوالم اینه که این کار ممکنه؟ و این که چه مراحلی رو باید طی کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام با توجه به اینکه دادخواست طرح از جانب زوجه الزاما میبایست ب استناد یکی از بنده های عقدنامه مطرح شود بنابراین چنانچه دلیلی جهت استناد ندارید بایدنسبت ب طرح دعاوی دراین خصوص اقدام نمایید .مهریه از طریق اجرای ثبت محل عقد ب اجرا گذاشته شود و مطالبه نفقه به صورت حقوقی و کیفری در صورت عدم پرداخت و ترک زندگی مشترک هم مطرح نمایید

در صورتی که وکالت در طلاق داشته باشید و یا در رابطه با شروط ضمن عقد قباله نکاحیه توافق کرده باشید و آن شروط هم محقق شده باشند و یا اثبات کنید که در عسر و حرج قرار دارید، میتوانید تقاضای طلاق کنید.

اگر وکالت در طلاق ندارید،میبایست از مصادیق عسر و حرج در زندکی خود را به اثبات رسانید،غیر از اینها میتوانید نسبت به حقوق حقه ی خود که بحث مهریه و نفقه است نیز اقدام نمایید

اجرا گذشتن مهریه و طلب نفقه و حق و حقوق مربوط ب اینها از مطالبات ب حق شما هست و می تونید با ارائه دادخواست جهت مطالبه اینها اقدام کنید اما درخواست طلاق بایستی با دلایل کافی ک در قانون ذکر شده صورت بگیره

با سلام
در صورتی میتوانید درخواست طلاق نمایید که یا حق طلاق با شما باشد یا شروط قید شده در سند نکاحیه شامل گردد و یا در نهایت عسر و حرج شما در دادگاه محرز گردد
میتوانید بصورت توافقی با بذل قسمتی یا تمامی مهریه یا حق و حقوق خود رضایت زوج را جلب نمایید

در صورت عسر و حرج می توانید درخواست طلاق کنید و مهریه امری علی حده از طلاق است

سلام.
ابتدا شما باید یکی از شروط ضمن عقد که اثبات کننده ی عسر و حرج است را داشته باشید که دریافت نکردن نفقه به مدت ۶ماه جز همین شروط است و سپس در مرحله ی بعد میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست نفقه و سپس طلاق مطرح کنید.