طرح رسیدگی بدوی و موضوع تامین خواسته چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۳۹۹ #08445735

سلام
معنی جمله ( به علت طرح رسیدگی بدوی و موضوع خواسته تامین خواسته ) به شعبه دادگاه چه می باشد؟
آیا بنده هم باید اقدام مشابه کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی دعوایی مطرح می باشد که با علت مزبور یعنی جهت رسیدگی به دعوا و همچنین صدور قرار تامین خواسته به دادگاه ارجاع شده

با سلام به معنای آن است که ادعایی علیه شما مطرح است مانند مطالبه وجه و ...؛ شما می توانید عنداللزوم ضمن ارسال دادخواست و مدارک و مستندات خویش برای وکیل، نسبت به تدارک دفاع لازم اقدام نموده.

سلام.تامین خواسته یعنی قبل از اینکه پرونده اصلی به جریان بیفتد جهت فرار خوانده از پرداخت طلب ،به صورت فوق العاده اموال ایشان را توقیف می نمایند که در صورت پیروزی در دعوا به اموال ایشان دسترسی داشته باشند.معمولا بدون حضور خوانده تامین خواسته صورت میگیرد