آیا چنین مهریه ای و پشت قباله ای میتواند مورد قبول باشد و جای اعتراض هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۱ #08443505

با سلام
یک واحد اپارتمانی دارای سند شش دانگ رسمی تک برگ که فروشنده قویا اذعان داشت تمام شش دانگ متعلق به ایشان هست از طریق قولنامه در بنگاه معاملاتی و سپس انتقال در دفتر ثبت و پرداخت ثمن معامله خریداری کردم ده روز پس از صدور سند رسمی شش دانگ به نام اینجانب شکایتی از طرف همسر فروشنده مبنی بر اینکه دودانگ ملک در زمانی که در حال ساخت بوده ( در مرحله گودبرداری بوده ) پشت قباله ایشان انداخته شده که سند پشت قباله در دفترخانه ازدواج مهر شده بود لازم به ذکر است عبارت دقیق این بود : دو دانگ از واحدهای اپارتمانی در خال ساخت در خیابان فلان .
ضمنا مشخص شد خانم پس از تکمیل اپارتمان به مدت دوسال در این واحد اپارتمانی ساکن بوده
اکنون رای دادگاه به ابطال کل معامله و تنظیم سند به میزان دودانگ به نام خانم تعلق گرفته
دوما چرا دادگاه رای به ابطال کل معامله داده و حداقل چهاردانگ را به نام من رای نداده؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اظهارنظر دقیق تر باید دادنامه بررسی شود ولی با توضیحاتی که ذکر فرموده اید معامله مذکور تنها نسبت به دو دانگ فضولی بوده و امکان ابطال داشته و احتمالا رای صادره از این حیث قابل اعتراض می باشد .

سلام دادکاه نمی توانست نسبت به دو دانگ تصمیم گرفته و حکم بر ابطال صادر کند و چهار دونگ باقی بماند
بنابراین اقدامش در ابطال کل ششدانگ صیحیحا صادر گردیده
وشما نیز می توانید علیه فروشنده شکایت کنید