میتونم بر طبق این مدارک و اسناد از فروشنده ملک شکایت کنم و آیا نتیجه ای هم میگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۳ #08428394

سلام وقت بخیر خسته نباشید،
بنده پارسال یه زمینی خریدم چند وقت پیش خواستم زمین و بفروشم بهم گفتن که سند زمین که دفترچه ای هستش دست کاری شده ( یه خط از نوشته هاش پاک شده ) و بعدا فهمیدم اون زمینی که چهار گوششو کندن با زمینی که در سند و قول نامه هستش یه قطعه فاصله داره ینی یه زمین دیگه برام کندن و تحویل دادن و اینکه اونی که من ازش خریدم از صاحب اصلی، ملک با یه قول نامه خریده که فقط یه امضای ساده داره و هیچ اثر انگشتی و شاهدی تو اون قید، نشده لازم به ذکره سند زمین به اسم صاحب اصلی زمینه که فوت کرده و قرعر بود برام یه وکالت فراهم کنن که اونم انجام ندادن ایا من میتونم بر طبق این مدارک و اسناد از فروشنده ملک شکایت کنم و ایا نتیجه ای هم میگیرم؟
مرسی از وقتی که گذاشتین تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتونی جعلی بودن را ثابت کنی میتونی شکایت کنی

میتوانید شکایت نموده . و حتما به جعلی بودن استناد نمایید

سلام. بله. می توانید با طرف قراردادن فروشنده و اگر توسط مشاور املاک خریده اید ، او و شهودی که از طرف شخص فروشنده معرفی شده شکایت کنید مبنی بر کلاهبرداری . البته اگر مالک زمینی که به شما تحویل داده اند با مالک زمینی که در مبایعه نامه یک شخص باشد ( سوالتان در مورد مالک تا حدی دارای ابهام است ) ، می توانید دادخواست فسخ و خسارت هم تقدیم کنید.

سلام. بله میتوانید شکایت کنید. به جعلی بودن استناد کنید بعد دادگاه ارجاع میده به کارشناسی و بعد از تایید حکم علیه ورثه صادر میشه