آیا میتونم لایحه بفرستم و روز دادگاهی شاهد ها برن سر جلسه حاضر بشن واسه شهادت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۷ #08419094

با سلام
بنده یک دفعه دادخواست اعسار مهریه دادم به دلیل عدم حضور شاهدین رد شد الان دوباره دادخواست اعسار دادم واسه یک ماه دیگه جلسه برگزار میشه ولی چون حکم جلب دارم نمیتونم برم آیا میتونم لایحه بفرستم و روز دادگاهی شاهد ها برن سر جلسه حاضر بشن واسه شهادت؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به دلیل حکم جلب موجود، شما می‌توانید صرفا شاهدین را در جلسه حاضر نمایید و خود نیز،ضمن تقدیم لایحه‌ای تقدیم نمایید
اما با توجه به اینکه ممکن است قاضی خواهان پرسش برخی توضیحات از شخص شما باشد لذا بهتر است وکیلی را منصوب نمایید تا به جای شما در جلسه حاضر شود

اگر نمی توانید درجلسه حاضر شوید بخاطر برگ جلب ، وکیل بگیرید جهت حصور درجلسه + حضور شهود

سلام

می توانید چنین اقدام انجام دهید اما ممکن است دادگاه بخواهد توضیحاتی را از خود شما اخذ کند که در این صورت عدم حضور شما احتمالا به نفع تان نخواهد بود.

سلام، چگونه اعسار شما پذیرفته شده و شما حکم جلب داری؟ وقتی اعسار و دادخواست آن از کسی توسط دادگاه پذیرفته می‌شود حکم جلب تا تصمیم دادگاه اعسار ملغی هست ولیکن شاهدین شما می‌توانند در جلسه حضور پیدا کنن شما هم لایحه تقدیم دادگاه کنید