از شهودش چی میپرسند و چقدر احتمال داره علیه من رای صادر بشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۹ #08400287

سلام شوهرم بابت استرداد طلاجات از من شکایت کرده و نوشته طلاجات امانت بوده دست من و قرار شاهد بیاره و ضمنا همه فاکتورها هم دستشه،از شهودش چی میپرسن و چقدر احتمال داره علیه من رای بدن،تو یه شعبه دیگه هم دادخواست طلاق داده.منم جلسه اول گفتم طلاهارو فروختم

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم وجود عین طلاجات رجوع به مال موهوبه منتفی است

درود بر شما، احتمالا ایشان قصد دارند طلاها را هبه معرفی کنند، لکن چنانچه ادعای فروش طلاجات موهوبه توسط شما اثبات گردد، رجوع از هبه منتفی‌ست.

با درود ظاهرا طلاها را به شما هبه کرده اند و با فروش شما به فرض صحت، دیگر هبه قابل رجوع نیست.
در دعوای طلاق ایشان یعنی زوج هر وقت بخواهد می‌تواند زوجه خویش را طلاق دهد و باید حقوق مالی نامبرده را بپردازد

درود
اگر عین مال موهوبه موجود نباشد هبه دیگر قابل رجوع نیست.

با سلام
چنانچه ادعای فروش طلاها را نموده اید ، نظر به عدم وجود آن ها امکان رجوع از هبه برای زوج وجود نخواهد داشت مگر اینکه خلاف ادعای شما مبنی بر فروش را اثبات نماید .