مقابله با عدم‌ تمکین به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۵ #08389097

با سلام.
من همسرم بدون مشورت با من اقدام به تهیه مسکن در شهر دیگر کرده برای اینکه عدم تمکین به من بخورد چون در عقد هستیم و من میخواهم جدا شوم. سوالم ابن هستش در مقابل این اقدام همسرم چه مقابله ای میتونم انجام بدم؟ ( همسرم هنوز مراسم‌ عروسی نگرفته و جهیزیه ای هم خریداری نکرده ایم و محل سکونت با نظر طرفین‌ امضا شده)

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت دادخواست الزام به تمکین شما باید از همسرتان تمکین کنید در غیر اینصورت نفقه به شما تعلق نمیگیرد. مگر اینکه همسرتان تمایل به حضور شما در منزلش را نداشته باشید اونوقت شما باید مدارکی را دال بر اثبات اینکه شما مراجعه می کنید ولی همسرتان اجازه ورود به منزلش را به شما نمی دهد/.

با سلام
اگر شما باکره هستید می توانید از حق حبس استفاده کنید.