توی شورا میتونم جهیزیمو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #08315170

سلام من واسه استرداد جهیزیه شکایت کردم و سه شنبه شورای حل اختلاف وقت داریم البته قبلا شکایت سرقت کرده بودم از همسرم برای بردن جهیزیه که اومد توی دادسرا ی تعهد امضا کرد که یک ماه فرصت میخواد که خونه تهیه کنه و کلیه جهیزیه زوجه رو پس بده.و سر تاریخ نیاورد و قولنانه جعلی نشون بازپرس داد که اون پروتده حالا رفته دادگاه.سوال من اینه من سیاهه جهیزیه که دارم زوج امضا نکرده ۵تا شاهد از اقوام خودم امضا کردن فاکتور بعضی از لوازم ها و پرینت حسابمو که کل خریدا هست رو دارم و با توحه به تعهدی که خودش داده و البته فیلم دوربین موقع بردن لوازم ویس ازش که گفته لوازم بدم در قبالش بابت مهر باهام راه میای من توی شورا میتونم جهیزیمو پس بگیرم اگر اون منکرش بشه؟ چکار کنم بهتره توی این شرایط.ممنون از وقتی که میزلرید

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام رسیدگی به دعاوی خانواده مثل جهیزیه مهریه نفقه در شورای حل اختلاف صورت میگیرد اما اگر زن بدون دریافت حقوق گفته شده رضایت به ثبت طلاق بدهد بعداز ثبت طلاق برای دریافت این حقوق از طریق اجرای احکام دادگستری میتواند اقدام کند .