ازدواج با اتباع بدون مدرک، چگونه است و آیا به فرزندان شناسنامه تعلق خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۸۳۰ #08309631

سلام
ازدواج مرد ایرانی با زن افغانستانی که خانم هیچ گونه مدرک شناسایی ندارند آیا می‌شود به صورت قانونی ازدواج کرد؟
و درخواست داد که خانم بتواند شناسنامه بگیرد؟
آیا بچه های این زوج که بدنیا میاند شناسنامه بهشون داده میشه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
برای ایشان اقدام به گرفتن تابعیت ایرانی نماید و طفل متولد شده نیزتابعیت ایرانی خواهد داشت

با اسلام مطلق اعتبار ازدواج با اتباع مسلمان خارجی منوط به اجازه خاص وزارت کشور است. ولی عدم اخذ این اجازه به معنای غیر شرعی بودن ازدواج نیست. ولی با توجه به اینکه پدر طفل ایرانی است طفل متولد شده نیز تابعیت ایران را خواهد داشت ولی طبق بند ۶ ماده ۹۷۶ هر زن تبعه خارجی که شوهر ایرانی اختیار کند تابعیت ایران را خواهد داشت. با ازدواج تبعه مسلمان خارجی با مرد ایرانی میشود برای تبعه یاد شده نیز شناسنامه ایرانی گرفت.

می تونید برای خانمت تابعیت ایرانی بگیرد