گوشی که برای ایشان گرفته ام هم جزو نفقه محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۳۲ #08268032

من در طول یکسال از زمان عقد دائم تا زمانی که همسرم درخواست پرداخت نفقه کرده اند هرماه برای ایشان خرید کرده ام و پول را به حساب ایشان و در زمانیکه کارت نداشته اند به کارت پدر و مادرشان واریز کرده ام و مقادیری هم بصورت نقدی به ایشان داده ام میخاستم ببینم راه های اثبات پرداخت وجه نقدی چیه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شاهدی دارین بامعرفی آنها اثبات نمایید

درود
اثبات پرداخت وجه نقد با شهادت شهود ممکن است

با سلام خرید گوشی موبایل و هر وسیله ای که در زمان پس از وقوع عقد ازدواج مورد نیاز همسرتان بوده است قسمتی از نفقه است مگر اینکه شما بگویید نفقه نبوده و به عنوان هدیه خریده اید . مبالغی که به حساب ایشان واریز گرده اید نفقه محسوب می شود . در مورد واریز به حساب پدر و مادرش چون شما تکلیفی برای واریز مبلغی به آ«ها نداشته اید باید در مرجع قضایی مطرح و از حقوق خود دفاع کنید .

گوشی به عنوان نفقه محسوب نخواهد شد برای اثبات پرداخت به صورت نقد باید به شهادت شهود استناد کنید

با سلام با اثبات این موارد مذکور می تواند بابت نفقه محسوب شود ولی خرید گوشی نفقه نیست و هبه به همسر‌ می باشد.

درود :واریزیهای خود را دادگاه ارایه بدهید و با شهادت شهود اثبات کنید که نفقه را پرداخت کرده اید

درود بر شما، به زعم بنده گوشی هبه محسوب می‌شود، پرداخت نفقه نیز با توجه به فیش‌های واریزی و شهادت شهود امکان پذیر است.