میتونم حضانت بچمو قبل از طلاق بگیرم و ببرمش خونه مادرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۲ #08215325

سلام.وقتتون به خیر.بنده یه دختر دارم که دو سالش تموم شده.با همسرم خیلی اختلاف داریم و دیگه نمیتونم باهاش زندگی کنم اما نمیخواد طلاقم بده.میخواستم ببینم میتونم حضانت بچمو قبل از طلاق بگیرم و ببرمش خونه مادرم؟کارای حقوقیش چه مدت طول میکشه؟؟ آیا حضانت بعد طلاق به مادر میرسه؟اگر به منزل نرم و عدم تمکین بگیره میتونه بچمو ازم پس بگیره یا خیر؟؟
ممنون

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه هنوز طلاق نگرفته اید و یا اقدامی برای طلاق در دادگاه ننموده اید حضانت طفل با والدین ( زوجین ) خواهد بود اما بعد از امورات قانونی تا اتمام ۷ سالگی با مادر و بعد آن با پدر خواهد بود .

حضانت تا زمان طلاق برای فرزند از سوی پدر هم حق است هم تکلیف لاکن برای مادر حق است و تکلیف نیست. بعد از طلاق تا ۷ سال با مادر و بعد از آن با پدر است.

سلام
قبل از طلاق حضانت با پدر و مادر مشترک است ولی مادر تقدم دارد.