ده درصد ملک متعلق به شخصی می باشد که هیچ اطلاعی از وی نداریم آیا راهی وجود دارد برای خرید سهم وی؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۶ #08200427

با سلام
خانه پدر من چندین ورثه داشت از همه وراث سهم الارث را خریدیم و ۹۰% ملک مال ما است اما آن ۱۰% به اسم یک نفر است که نه آدرسی دارد نه کسی میشناسد .ما اگر بخواهیم سند ملک را کامل کنیم آن ۱۰% را چگونه میتوانیم بخریم آیا اصلا راه حلی است برای خریدآن؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما مالک مشاعی است و میتوانید از دادگاه تقاضای فروش را کرده و ملک را خودتان با شرکت در مزایده بخرید و سهم وی را در صندوق دادگاه واریز کنید

بسمه تعالی : بله میتوان از دادگاه محل ملک کمک بگیرید ، بنحویکه دادگاه در دو نوبت روزنامه رسمی از ایشان بعنوان مجهول المکان دعوت میکند که معمولا سه ماه طول میکشد بعد برابر نظر کاشناس وجه السهم فرد غایب را نقدا از شما میگرد وتعهد هم باید بدهیدکه در صورت آمدن و پیدا شدن شخص غایب با ایشان تسویه کرده یا یکی از وراث را بعنوان امین تعیین کرده و سهم الارث را تحویل امین مفقودالاثر میدهند و الی آخر بنابرین جواب شما مثبت است . والله اعلم . نظطر دوستان عزیزم اولویت دارد .