یه پیام اومده پرونده شما به شعبه کارکنان دولت تهران ارجاع شد من که کارمند دولت نیستم چرا رفته اونجا؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۷ #08185218

سلام خسته نباشید
یه مدت قبل یه اطلاعیه برام اومد که دانشگاه تهران به خاطر انتشار یکی از کتاب هاش به صورت پی دی اف در سایت از من در دادگاه فرهنگ و رسانه ازم شکایت کرده و منم پیگیری کردم قرار شد رضایت بدن بعد یه هفته پیام اومد که قرار نهایی صادر شد اما هیچ اطلاعیه ای در سامانه ثنا برام نیومد و امروز بعد دو هفته هم یه پیام با این عنوان اومده
پرونده شما با شماره پرونده فلان و شماره بایگانی فلان به شعبه ۱۰۶۰ کیفری دو - کارکنان دولت تهران ارجاع شد
من که کارکن دولت نیستم چرا رفته اونجا؟ اصلا یعنی چی این؟ من تهران نیستم که با هر پیامک بتونم برم پیگیری کنم
فقط وقتی پیگیری میکردم یه نفر دادسرای شهرستان ضامن شد یه کارمند که اون هم همین پیام براش رفته

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به موجب بخشنامه شماره ۲۰/۲۰۱/۸۲ مورخ ۱۳۸۲/۲/۷
رسیدگی به رسیدگی به جرائم مربوط به کتاب و رسانه اعم از مطبوعات ، سینما ، تئاتر و اینترنت در صلاحیت دادسرای کارکنان دولت می باشد .