محکومیت برایم صادر شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۱ #08165181

با سلام با توجه به اینکه در قرار نهایی صادره برای من از سوی دادسرا یعنی پرونده اصلا دادگاه نرفته حدودا ۴ ماه پیش دادسرا برام بخاط عدم سابقه زده ۱ سال تعلیق و ارایه خدمات عمومی رایگان : حالا خواستم بدونم ۱.ایا من محکومیت برایم صدر شده؟ ۲. آیا سوء سابقه برام ثبت نمیشه یا اینکه سابقه موثر نیست؟۳. بعد از مدت ۱ سال دیگه پرونده من بایگانی میشود یا برام عفو میزنن؟ ۴. الان بخوام درخواست سوء سابقه بزنم چی برام ثبت میشه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
«هر گاه محکوم‌علیه از تاریخ صدور قرار تعلیق‏ اجرای مجازات در مدتی که از طرف دادگاه مقرر شده مرتکب جرایم مستوجب محکومیت مذکور در ماده (۲۵) نشود، محکومیت تعلیقی بلااثر محسوب و از سجل کیفری او محو می‏‌شود. برای کلیه محکومین به مجازاتهای معلق باید بلافاصله پس از قطعیت حکم از طرف دادسرای‏ مربوط برگ سجل کیفری تنظیم و به مراجع صلاحیتدار ارسال شود و در هر مورد که در مدت تعلیق تغییری داده شود یا حکم تعلیق مجازات الغاء گردد باید مراتب فورا برای ثبت در سجل کیفری محکوم‌علیه به مراجع صلاحیتدار مربوط اعلام شود.
در صورتی که تا زمان مقرر جرمی از شما سر باز نزند پرونده بایگانی خواهد شد

سلام و درود، در مورد وضعیت اخیر دادستان با توجه به وجود شرایط لازم قرار تعلیق تعقیب به مدت یک سال صادر کرده است ، و مطابق قانون شما را مکلف به ارایه خدمات در موسسات عمومی و عام المنفعه نموده که در دوران تعلیق ملزم به اجرای دستور دادستان می باشید؛ بنابراین شما محکوم نشده اید و سو سابقه ای هم(موثر) نخواهید داشت، هم چنین پس از یک سال با اجرای صحیح دستورات و موافقت دادستان ، پرونده بایگانی خواهد شد؛ شما در حال حاضر نیز سوسابقه ندارید؛ موفق باشید.

با سلام برای شما قرار تعلیق تعقیب صادر کرده اند نه حکم لذا اگر دستورات مقام قضایی را انجام دهید در مدت تعیین شده پرونده در دادسرا مختومه میشود والا تعقیب از سر گرفته شده و با ادامه رسیدگی احتمال صدور قرار مجرمیت و در پی آن کیفرخواست و ارجاع پرونده به دادگاه محتمل است و در حال حاضر سو سابقه ای برای شما منعکس نمیگردد