آیا اگر نفقه ی کمتری از مقداری که دادگاه بعدا حکم میکند به زوجه پرداخت کنم،مجازات خواهم شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۶۶۷ #08146271

همسرم درخواست حقوقی نفقه کرده،اگر نفقه حال و آینده رو کمتر از مقداری که بعدا دادگاه برام میبره پرداخت کنم زندان میرم بعدا؟

من نمیدونم در نهایت دادگاه چه مبلغی تعیین میکنه برای حال و آینده ولی فعلا تا تعیین تکلیف دادگاه فلان قدر بهش بدم؟

یا متوقف کنم روال پرداختو تا دادگاه مبلغ تعیین کند؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر مطابق رای عمل نکنید و کمتر بپردازید ، جلب می شوید و اگر با وجود تمکن مالی نمی پردازید ، جنبه کیفری هم دارد .

لزوما باید مبلغ تعیینی در حکم را پرداخت کنید. نتیجه عدم پرداخت کامل جلب است

همسرم درخواست حقوقی نفقه کرده،اگر نفقه حال و آینده رو کمتر از مقداری که بعدا دادگاه برام میبره پرداخت کنم زندان میرم بعدا؟

من نمیدونم در نهایت دادگاه چه مبلغی تعیین میکنه برای حال و آینده ولی فعلا تا تعیین تکلیف دادگاه فلان قدر بهش بدم؟

یا متوقف کنم روال پرداختو تا دادگاه مبلغ تعیین کند؟

مقدار نفقه مهم نیست
شما باید مقداری به عنوان نفقه به ایشان بدهید و از ایشان رسید بگیرید و یا به حسابش واریز کنید و پرینت حساب بگیرید
نفقه یعنی برآورده شدن تمام نیازی ها خوراک و پوشاک و درمان در شان خانوم و در حد وسع آقا ولذا شما باید در نظر داشته باشید که تمامی این نیازها برآورده شده باشد
ولی حتما پولی را زودتر به ایشان پرداخت کنید تا ایشان نتوانند حکم طلاق اشان را به استناد نپرداختن نفقه از شما بگیرند

بهتر است منتظر رای دادگاه باشید و همان مبلغ تعیین شده دادگاه را بپردازید .

با سلام و احترام
باید همان مبلغی را که مشخص شده را پرداخت نمایید وگرنه منجر به جلب شما خواهد شد

بایستی حکم دادگاه را عینا اجرا نمایید یا اقساط تعیین شده را به موقع پرداخت نمایید و الا در اجرای ماده ۳ و ماده ۱۸ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی جلب و بازداشت خواهید شد.

زمانی که پس ازرسیدگی شما به پرداخت نفقه محکوم شدید ‌ باید همان مبلغ مندرج درحکم راپرداخت نمایید والا منتهی به جلب شما خواهد شد