آیا من حق این رو دارم که از فتا و اون آقای سرهنگ شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۴ #08120374

با سلام. پلیس فتا طی تماس های مکرر درخواست مراجعه به کلانتری را داشته و چون اقدام نکردم و تصورم مزاحمیت تلفنی بوده مراجعه نشده به کلانتری. طی چند روز بعد با همسر بنده تماس گرفته و عنوان شده که همسر من مزاحمت برای کسی ایجاد کرده و اگر همسر من در همان روز به فتا مراجعه نکند حکم جلب هر دو گرفته میشود.
پس از مراجعه در همان روز به پلیس فتا عنوان میشه که اشتباهی پیش آمده و هیچ توضیحی داده نمیشه. آیا من حق این رو دارم که از فتا و اون آقای سرهنگ شکایت کنم؟!

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
به ۱۹۷ محلس سکونت خود مراجعه نمایید
یا با شماره تماس ۱۹۷ پیگیری نمایید

به موجب اصل سی و چهارم قانون اساسی، دادخواهی حق مسلم هر فرد است و همه افراد ملت می­توانند به دادگاه­های دادگستری مراجعه نمایند.
اما نکته اینجا است که چگونه می توانید این موضوع را اثبات کنید؟ با پرینت مکالمات یا مسائل این چنین می توان به این سمت و سوی رفت و اینکه باتوجه به اینکه ایشان جزو پرسنل نیروی انتظامی هستند علاوه بر دادگستری با مراجعه به واحد بازرسی و رسیدگی به شکایات نیروی انتظامی استان محل آن پلیس فتا یا کلانتری می توانید اقدام به طرح شکایت جداگانه ای داشته باشید

میتوانید موضوع را از طریق ۱۹۷ پیگیری نمایید .