آیا فروشنده میتواند معامله را فسخ کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #07990671

سلام

بنده یه ملکی خریدم و دو تا از اقساط اون رو پرداخت کردم، ملک مورد نظر قولنامه هست و در املاک نوشته شده است، قسط آخر هم یه چک دادم به تاریخ یک ماه دیگه ضرر و زیان ده درصد ارزش ملک نوشته شده.

الان فروشنده میگه مبلغ ضرر و زیان را می دهم تا فسخ معامله کنیم. آیا اگه من قبول نکنم میتونه فسخ معامله کنه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بستگی به این دارد که حق فسخ در قرارداد ذکر شده یا خیر و آیا این حق دارای مدت است یا خیر .

خیر بیع عقد لازمی است و تنها با رضایت طرفین منفسخ می شود

با سلام واحترام
ایشان نمی توانند معامله را فسخ نمایند و باید طرفین با هم توافق کنند که معامله فسخ شود که در آن صورت ضرر و زیان پرداخت خواهد شد