۶ ماه حبس صادر کرده؛ کاری نمیشه کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۹ #07990061

سلام
بنده کارت بانکی داشتم که باهاش کاری انجام نمیدادم این کارت هک شده و از کارت شخصی دیگر به حساب بنده پول واریز شده و از حساب بنده به حساب شخص دیگری واریز شده... در واقع کارت بنده واسطه بوده و اس ام اس فعال نبوده و دیر متوجه شدم پلیس فتا و دادگاه کرج برسی کردن همه ی موارد رو و آی پی هارو‌ چک‌ کردن و من تبرعه شدم
حالا شخص اول از من شکایت کرده از تبریز (فردی که از حسابش به حساب من پول واریز شده) کل مبلغ ۷ میلیون بوده
اول قاضی گفت باید نصف پول رو بدی که من موافقت نکردم
وقتی من هم قربانی بودم چرا باید پولی پرداخت کنم
حالا اول میخواسته ۶ میلیون جریمه کنه ولی ۶ ماه حبس صادر کرده
چرا؟ کاری نمیشه کرد؟ امکان اجرای این ۶ ماه هست یعنی؟
ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون به جرم کلاهبرداری علیه شما شکایت شده ومیزان مجازات آن را قاضی تعیین کرده که می خواسته مجازات نقدی کنه که قبول نکردید واگر واقعا بیگناه هستید می توانید لایحه د دفاعیه تقدیم دادگاه کنید