ابطال سند تک برگ ممکن است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۴ #07964906

سلام و خسته نباشین
من آپارتمانی را از خانومی که وکالت نامه از مالک اصلی داشت خریداری کردم و سند تک برگ گرفتم و تمام پول را به ایشان دادن و در آن زمان آپارتمان تحت اجاره بود و من بعد از انتقال سند متوجه شدم که آپارتمان را آقایی که سابقا وکالت نامه داشته اجاره داده است و این آقا مدعی شد که آن خانوم که من آپارتمان را از ایشان خریداری کردم پول این آقا را بعد از تعویض وکالت نامه به ایشان نداده است و به من گفت که حالا من باید این پول را به این آقا بدهم در حالیکه نه چک و نه نوشته ای داشت و من امتناع کردم و این آقا بعد از اتمام اجاره مستاجر قبلی دوباره با در دست داشتن وکالت نامه سابق آپارتمان را دوباره اجاره داد و من از مستاجر و این آقا با عنوان تصرف عدوانی و خلع ید شکایت کردم و این آقا در هر دو شکایت تبرئه شد اما دادگاه حکم به خلع ید از مستاجر داد که ما مامور بردیم اما مستاجر اظهار بی اطلاعی کرد و دو ماه فرصت خواست و مامور این صورت جلسه را به دادگاه تحویل داد اما خورد به شیوع کرونا و متاسفانه فعلا خلع ید میسر نشده اما حالا این آقا گفته که از من شکایت میکنه و معامله را برگشت میده.
سئوال من اینه که ایا این آقا که در تاریخ ۹۷/۴/۲۴ تفویض وکالت به خانوم فروشنده کرده و این خانوم در تاریخ ۹۷/۷/۲۰ با بنده مبایعه نامه نوشته و در تاریخ ۹۸/۴/۱۸ با وکالت نامه ای که از این آقا داشته سند رسمی زده این معامله را برگرداند و به بهانه اینکه خانوم پول ایشان را نداده است و با من برای ندادن پول تبانی کرده است از من شکایت و معامله را باطل کند؟
و سئوال بعد این است که اگر این آقا شکایت کند ایا من باز هم میتوانم خلع ید از مستاجر کنم یا نه؟
و مستاجر هم ادعا کرده که اطلاع نداشته و گفته معترض میشود که در غیاب ایشان چنین حکمی داده شده ایا میتواند معترض شود و نظر دادگاه را تغییر دهد؟
حالا من باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم پرداخت وجه معامله از سوی وکیل به موکل نمیتواند موجب ابطال معامله و سند شود . اگر وکیل در وکالتنامه دارای اختیار فروش و دریافت ثمن معامله بوده ، بیع واقع صحیحا منعقد شده و قابل ابطال نخواهد بود . با توجه به اهمیت موضوع باید مدارک شما بررسی دقیق شود لذا با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید .

سلام ابطال سند با توضیحاتی که شما دادید ممکن نیست.
ایشان باید از وکیل(خانم) مطالبه ثمن معامله(مورد وکالت) را بنماید.
خلع ید از مستاجر انجام پذیر است.
با توجه به بحران موجود اخلاقا بد نیست که به مستاجر زمان بدهید