مغازه جز مستثنیات دین هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۷۳ #07951375

بنده موبایل فروشی دارم و گوشیها و وسایل مغازه جز مستثنیات دین هست و شریک هم دارم و مغازه اجاره ای هست و مهریه عندالمطالبه هست لطفا راهنمایی کنید یا طرف میتواند جلب کند

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مغازه خیر مستثنیات دین نمی باشد . لوازم آن بله

خیر در حال حاضر جلب نخواهید شد مغازه جز مستنثنیات دین نیست لاکن ابزار و وسایل پیشه جز مستثنیات دین محسوب می شود

درود
مغازه مستثنیات دین نمی باشد.

در خصوص محل کسب ( مغازه ) با عنایت به اینکه قانونگذار در ماده ۲۴ قانون نحوه ی اجرای محکومیت های مالی به ویژه در بند ه ماده مرقوم در مقام بیان بوده ؛ لیکن به محل کسب اشاره نکرده ؛ بنابراین مغازه ، جزء مستثنیات دین نیست .‌

باسلام ابزار ووسایل کار واشتغال جز مستثنیات است و نبایستی توقیف گردد.ساختمان مغازه درصورتی که مالک باشید مستثنیات نیست وتوقیف خواهدشد.

درصورت مالکیت مغازه نه ازمستثینات دین نیست

درود بر شما، اولا در حال حاضر به جهت مهریه جلب نخواهید شد، ثانیا مغازه چون اجاره ای است قابل توقیف نیست، ثالثا ابزار کار شما جزو مستثنیات خواهد بود.