به چه صورت شرکت مذکور را مجاب کنم که حواله ها را برای حسابداری ثبت ارسال کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۵ #07944603

با عرض سلام و ادب
ببخشید در راستای به اجرا گذاشتن مهریه تقاضای کسر حقوق از زوج را داشتم که کارهای اداری انجام شده است پول هم به حساب اداره ثبت واریز می شود منتها شرکت واریز کننده حواله های واریزی را به اداره ثبت تحویل نمیدهد و متاسفانه بعد از گذشت شش ماه هنوز پولی برای بنده نیامده است سوالی که داشتم این است که به چه صورت شرکت مذکور را مجاب کنم که حواله ها را برای حسابداری ثبت ارسال کند؟ با توجه به اینکه اداره ثبت پی گیری کرده است و نامه زده اند که حواله ها را باید تحویل بدهید اما باز ممانعت میورزند آیا به لحاظ قانونی می توانم اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست الزام به ایفای تعهدات نمایید

سلام
با ارسال اظهارنامه می توانید

با سلام
میتوانید با ارسال اظهارنامه ای شرکت را ملزم به ارسال حواله های واریزی نمایید
در صورت عدم همکاری به استناد اظهارنامه ارسالی و نیز نامه اجرای ثبت ، میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی با تنظیم دادخواستی شرکت را ملزم به ارسال حواله ها نمایید .
موفق باشید