آیا من میتونم از این پیج ناشناس شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۲ #07939654

سلام
دیروز یه پیچ ناشناس تو اینستا به باجناقم پیام دادن که من میخوام زندگیشو بهم بزنم بلایی سرش بیارم ۵ سال هرویین میکشیدمو دزدی میکردم چند تا فحش رکیک هم بهم دادن آیا من میتونم از این پیج ناشناس شکایت کنم که بفهمم کیه اگه میشه شکایت کرد مجازاتش چیه؟ ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که دیلیت اکانت نشده باشد و اسکرین شات گرفته باشید می توانید شکایت کنید

امکان پیگیری و شکایت وجود دارد.؛ هرچند در صورت پاک شدن خساب کاربری اثبات موضوع دشوار است

باسلام می توان از طریق دادسرا اقدام به طرح شکایت نمود پس ازدستورقضایی به پلیس فتا نسبت به شناسایی متهم وپی گیری قانونی اقدام خواهدشد.

سلام . اگر دیلیت اکانت کنند امکان رسیدگی دشوار می باشد