آیا بخاطر این موارد دادخواست الزام به تمکین از طرف قاضی رد میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۲ #07933862

سلام وقتتون بخیر، در جلسه دادخواست تمکین آیا بخاطر این موارد دادخواست الزام به تمکین از طرف قاضی رد میشود؟ ۱-ضرب و شتم و کتک کاری زوجه از طرف برادر شوهر در جلوی ورودی مشترک خانه، که خانه برادر شوهر محله دیگریست برای سر زدن به خانه پدر شوهر آمده بود، ۲- بخاطر خانه که دو طبقه و ورودی خانه مشترک هست و آیا زوجه میتواند به همین خاطر دلیل عدم امنیت جانی درخانه شوهر استناد کند؟ چون ضرب و شتم در طول یازده سال فقط همین یکبار بوده، و اینکه مگر در قانون نیامده که زوجه باید در خانه ای که زوج دارد باید زندگی کند آیا زوجه میتواند بدلیل اینکه خانه شوهر جدا نیست و باخانواده پدرش در طبقه دوم هست تمکین نکند و به خانه برنگردد؟ ۳- آیا زوجه میتواند جر و بحثها و دعواهای زن و شوهری را بعنوان سوء رفتار شوهر استناد قرار داده تا حکم عدم تمکین رد شود؟ زوجه ۴ ماه خانه را ترک کرده و شوهر هر ماه یارانه و معیشتی زوجه و دختر کوچکش را به کارت همسرش واریز و ماه قبل هم ۵۰۰ هزار تومن بابت نفقه به کارتش واریز کرده آیا زوجه در این ۴ ماه ترک خانه حق نفقه دارد؟ اگر به بهانه خانه مستقل و بهانه های دیگر زوجه به خانه برنگردد محکوم به تمکین میشود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله احتمال محکوم شدن به الزام به تمکین وجود دارد

با سلام.امکانش است محکوم شوند

با سلام و ادب.شما باید نفقه زن را پرداخت نمایید.و این امکان هست که زوجه به تمکین محکوم گردد.

تا الزام به تمکین نگیرید زن مستحق نفقه است

با سلام
امکانش است محکوم شوند

با درود
بله ممکن است در الزام به تمکین محکوم گردد.

درود
سوال تکراری است.