هیات رسیدگی بنده را معاف دائم میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۹ #07922253

با سلام
بنده درخواست معافیت کفالت پدر بیمار خود را دادم در کمیسیون پزشکی رای منفی به بنده دادند سپس اعتراض کرده و در شورای عالی پزشکی به بنده رای مثبت دادند هفته آینده بنده جلسه هییت رسیدگی بدوی دارم بنده یک برادر ۱۷ ساله نیز دارم میخاستم بدانم طبق قانون، هییت رسیدگی بنده را معاف دایم میکند یا بعلت داشتن برادر ۱۷ ساله ممکن است رای به اعزام خدمت بدهند یا معافیت موقت بدهند

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
امکان پذیرش کفالت و معافیت شما هست .

بله تارسیدن برادرتان به سن قانونی می توانید از این حق استفاده کنید

معافیت موقت تا رسیدن برادرتان به سن قانونی اعطا میگردد .

با سلام
تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال پدر یا تنها نوه ذکور بالای ۱۸ سال پدر بزرگ در صورت نداشتن غیبت اولیه می‌توانند از این معافیت بهره‌مند شوند.