ابطال انتقال سند ملک با وکالتنامه و وجود مبایعه‌نامه با ثمن طلا

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۲ #07901090

با سلام، پدر بنده یک وکالت فروش به بنده داده‌اند و در آن ذکر شده است که ملک ایشان را به شخص ثالث بفروشم و پول را به حسابشان واریز نمایم. من ملک را به نام خودم سند زده‌ام، این در حالی است که بنده بابت آن خانه مبایعه‌نامه دارم که ایشان ملک را به من فروخته و ثمن آن را دریافت نموده است و من هیچ گونه دینی بر گردن ایشان ندارم اما بنده پولی به ایشان نداده‌ام و ثمن طلا بوده است. من با این وکالت از پنج اداره مختلف مثل بانک و شهرداری و ثبت املاک و ... عبور کردم تا سند به نام خودم بگیرم. حالا ایشان شکایت کرده و به دنبال باطل کردن سند است. آیا شخص ثالث در وکالتنامه‌ها خود وکیل محسوب می‌شود؟ چون هیچکدام از این اداراتی که متولی انتقال سند هستند به این وکالتنامه ایراد وارد نکرده و روال قانونی برای انتقال سند طی شده است. ممنون.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه حق انتقال به خود را نداشته اید قابل ابطال هست ودر خصوص عوضین قرار داد شما باید اثبات کنید که سکه پرداخت کرده اید

با سلام اگر در وکالت نامه اختیار انتقال به خودتان هم داشته اید انتقال مشکلی ندارد. پرداخت ثمن هم در صورت صحت مندرجات مبایعه نامه قابل اثبات است.

خیر شما شخص ثالث محسوب نمی شوید و پدرتان میتوانند قرارداد را باطل نمایند.

با سلام
وکالت صرفا اعطای نمایندگی برای فروش بوده و طبق آن شما مالکیتی ندارید لیکن با توجه به مبایعه نامه فی مابین که سند عادی است مالکیت شما در صورت عدم اعتراض و شکایت به سند عادی محرز می باشد و اینکه ثمن معامله به جای وجه نقد طلا بوده است اثبات این موضوع در صورت شکایت در دادگاه نیز به عهده شما خواهد بود.

با سلام
وکالتنامه و مبایعه نامه با توجه به اقدامات شما وپدرتان از نظر قانونی صحیح وسند معتبر می باشد
اما باید ادله و اظهارات شخص ثالث،برسی شود شاید مدارک ودلایلی برای ابطال سند داشته باشد پس منتظر رای دادگاه باشید.

سلام ، طبق مواردی که عنوان نمودید وکالت‌نامه و مبایعه نامه تنظیمی بین شما و پدر قانونی است و صرفه نظر از وجود دلایل پدر، مشکلی ندارد.

سلام اینکه ممکن هست پدر شما هم ادله ای داشته باشند امر دیگری است ولی از اظهارات شما همه چیز به شکل قانونی انجام شده است