امکان باز کردن همچین پرونده ای هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۰ #07869865

سلام وقت بخیر. من صاحب یک پیج اینستاگرامی هستم. که البته پیج موازین جمهوری اسلامی رو رعایت میکنه. ما توی پیج تبلیغات هم میذاریم که شامل هزینه هست.
یک مشتری که صاحب پیج فروش لباس هست درخواست تبلیغ داد اما گفت سقف کارتم پر هست مبلغ ۲۰۰ هزار تومان ‌میزنم باقی هم فردا باقیمانده ۱۰۰ هزار تومان میباشد. اما ۵ روز گذشت و این آقا هر روز میگه صبح میزنم، عصر میزنم شب میزنم و فقط داره وقت تلف میکنه و قصد واریز نداره.

مبلغ مهمی ‌نیست اما میخوام بدونه که همینطوری با زرنگ بازی نمیتونه پیش بره.
میخوایم شده با هزینه شکایت کنیم از ایشون.

چت هایی که ایشون میگن واریز میکنم هم هست .
به نظر شما اگر بله هزینه انجام کامل این پرونده و پیگری های لازم اون رو هم لطفا بگید.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتونید دادخواست بدید تا رسیدگی بشه

تنها از طریق طرح دعوی مطالبه در شورای حل اختلاف میتوانید وجه مورد نظر را مطالبه کنید .

با سلام

مدارک جهت اقامه دادخواست حقوقی کافیست چون خواسته شما ناچیز است هزینه زیادی برای شما در بر نخواهد داشت