نظریه کارشناس به نفع بنده می باشد، آیا بنده تبرئه میشوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۵ #07847137

با سلام خدمت وکلا و کارشناسان محترم... در پرونده جرایم رایانه ای بنده به عنوان متهم بودم.. و بازپرس پرونده را بنا به درخواست بنده به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع نمودن.. نظریه کارشناس به نفع بنده می باشد.. و بازپرس بعد ملاحظه نظریه کارشناس آخرین دفاع را هم از بنده اخذ نمودن... الان حدود ۱۰ روز هم از زمان آخرین دفاع می گذرد و خبری نشده است.. آیا با این توضیحات که خدمتتان ارائه دادم بنده تبرئه میشوم؟ در حالی که گزارش کارشناس به نفع بنده بوده است چرا بعد از آخرین دفاع بازپرس تصمیمی نگرفته است؟ ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا برائت میگیرید ولیکن تصمیم گیرنده قاضی است .

با سلام
قاضی قانونا الزامی ندارد که حتما طبق نظر کارشناس رای بدهد اما در اکثر مواقع و در موارد تخصصی نظر کارشناس ملاک است مثل جعل و ...
از نظر زمانی هم دیر نشده در وقت نظارت تصمیم گیری خواهد کرد