نحوه پیگیری لایحه رفع توقیف خودروی مستثنیات دین

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۵ #07829917

سلام، لوایح متعدد برای رفع توقیف ماشینم بابت مهریه که جزو مستثنیات شناخته شده برای دادگاه فرستادم، حضوری هم پیگیری کردم ولی کارکنان دادگاه و اجرای احکام پاسخگو نیستند و دادگاه حکم صادر نکرده. دیگه چجوری باید لایحه رو پیگیری کنم برای اینکه قاضی حداقل دستور رو بده برای آزاد کردن ماشین؟ ممنون از وکلا.

مشاوره حقوقی اجرای احکام
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادسلام،از طریق رئیس اجرای احکام‌ پیگیری کنید.

از طریق ریاست اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید.

باسلام،
جهت پیگیری می توانید به قاضی اجرای احکام یا سرپرست مجتمع قضایی مراجعه نمایید.

درود
به مدیر اجرای احکام مراجعه کنید.

سلام دادورز باید نامه رفع توقیف را صادر و به راهور اعلام نمایید تنها راه پیگیری حضوری است