چگونه ثابت کنم که ادعای همسر سابقم در مورد تصادف کذب است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۰ #07818869

من با تماسی که با شوهره سابقم داشتم و تلفن رو دخترم جواب داد و ازش خواستم که دخترمو یه روز زودتر ببینم و دخترمم گفت بیرونیم داریم می رسیم دمه خونه باش بیام برم باهات. حتی پیامکم زده بودم که می خوام یه روز زودتر ببرم دخترمو.من تو ماشینم نشسته بودم. دخترم از آژانس پیاده شد دویید سمته من. شوهره سابقمم دویید و اونو گرفت درست کناره ماشینم و دخترم جیغ و گریه که من مامانمو می خوام. پدرو دختر پیاده سربالایی رو به سمته خونه می رفتن منم با ماشین در امتداده اینا و التماسش می کردم چند لحظه اجازه بده ببینمش. شوهرم به من فحاشی کرد و با لگد زد به ماشین و می خواست درو از سمته شاگرد باز کنه و منو بزنه که من از ترسم دور زدم برگشتم
چند روز بعد ازم طرح شکایت شده که اظهار کرده من عمدی می خواستم زیرش بگیرم از پشت و پایه راستش رفته زیره چرخ سمت راست. ولی به خدا من همچین چیزی رو متوجه نشدم. من ماشینم رو که تنها داراییم بود معامله کرده بودم و چند روز بعدم فروختمش. الان کروکی می خوان. خریدارم ماشینو نمیاره. البته من کلا انکار کردم تصادف رو. حالا من چیکار باید بکنم و جه بلایی سرم میاد؟از این شرایط استفاده کرده شوهره سابقم و رفته دادگاه خانواده ازم شکایت کرده و می خواد بچه رو همون یه روزم نبینم و یا ۱روز در هفته رو به یک دوساعت تقلیل بده‌ ممکنه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهادت دخترتون جهت استماع و علم قاضی مهم‌. شما باید ازقاضی درخواست کنید که تنها شاهدحاضر ، دخترم بوده که دید من کاری نکردم

اولا : اثبات ادعا باشوهرسابق ( شاکی ) است
ثانیا : بهترین دلیل شما مبنی بربی گناهی شهادت دخترت هست .

سلام اگر نتواند شاهد به دادسرا معرفی کند ادعایش ثابت نمی شود . ضمن این که در خصوص حوادث رانندگی الزاما گزارش پلیس ۱۱۰ و اورژانس هم باید اخذ شده باشد .

تعیین ساعت ملاقات با فرزند در اختیار قاضی و دادگاه خانواده است و ایشان تصمیم گیرنده خواهند بود لذا در صورت تصادف ادعای ایشان باید اثبات شود.

اولا بحث تصادف با بحث ملاقات مجزا است

در صورتی که تنها شاهد داشته باشند می توانند اثبات کنند
اما در صورتی هم که اثبات کنند نمی توانند مانع ملاقات شما شوند