قاضی اول حکم نشوز میدهد یا الزام به تمکین؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰ #07805753

سلام
دادگاه در جلسه اول حکم نشوز میدهد یا اگه دلایل عسر و حرج بیارم جلسات به تاریخ های دیگر موکول میشود؟شوهرم بارها جلوی مردم و خودم گفته نمیخوامت میخوام طلاقت بدم ایا این دال بر فسخ یه طرفه ی نکاح نیست؟قاضی اول حکم نشوز میدهد یا الزام به تمکین؟اگه حکم الزام به تمکین داد میتونم اعتراض بزنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بحث فسخ به نظر کلا منتفی است
در خصوص رای قاضی نیز اگر شما اعلام نمایید که حاضر به تمکین می باشید و یا اثبات نمایید که زوج شرایط لازم جهت تمکین را مهیا ننموده است دعوای زوج رد می شود در غیر اینصورت حکم الزام به تمکین صادر و شما ناشزه محسوب می شوید

سلام
در ابتدا پس از اینکه ناشزه بودن شما اثبات شود دادگاه حکم به تمکین خواهد داد که قابل اعتراض نیز می باشد
در صورتی که دلیل موجهی از نظر شرعی و یا قانونی جهت عدم تمکین دارید می توانید ارائه نمایید تا تمکین زوج رد شود

سلام
دادگاه پس از احراز نشوز حکم به الزام به تمکین می دهد و قابل اعتراض است و حکمی تحت عنوان نشوز صادر نمی کند اگر ثابت کنید در عسر و حرج هستید و عدم تمکین به دلیل قانونی و شرعی ست تقاضای تمکین رد می شود