میخوام بدونم بعد از طلاق؛ مهریه و الباقی چیزهایی که به ایشان میرسه چقدر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۰ #07784509

با سلام
بنده به دلایل زیر میخواهم درخواست طلاق بدم
تهمت زدن
شکاکی
دست درازی
مدام قهر و ترک منزل
و....
یک خانه اجاره ای با ودیعه ۶۰ میلیون و اجاره ماهانه یک میلیون و پانصد
یک میلیون هم قسط دارم
یک ماشین دارم
مهریه همسرم ۳۵۰ سکه عندالاستطاعه میباشد
یک دختر چهار ساله هم داریم
میخوام بدونم بعد از طلاق مهریه و الباقی چیزهایی که به ایشان میرسه چی چه چقدر است متشکرم

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای طلاق از سوی زوج نیاز به داشتن دلیل و مدرک نمیباشد
تمامی حق و حقوق زوجه بایستی پرداخت گردد در صورت عدم تمکن مالی میتوانید دادخواست اعسار دهید

با سلام
شما میتوانید دادخواست طلاق مطرح کنید.
اگر ایشان اثبات کند شما استطاعت پرداخت مهریه را دارید باید مهریه ایشان را پرداخت کنید

در هر صورت شما باید تمام حق و حقوق ایشان را بدهید