آیا هنوز رای نهایی صادر نشده و میتونم به ادامه کار امیدوار باشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۴ #07745732

با سلام
در دعوای مربوط به دیون عدالت اداری ، هفته گذشته برام یک پیامک اومد که رای صادر شده
منم رفتم دیدم این پیام رو گذاشته بود

نسبت به دعوی ........ به طرفیت دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت بهداشت مبنی بر اعتراض به رای صادره از هیات مرکزی جذب طی شماره ------ ------مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۰ قرار رد شکایت صادر شد.

سوالم اینه که تفوت رای و قرار چی هست؟
چون هنوز هیچ ابلاغیه ای در سامانه ثنا برام نیومده که توضیح داده باشه

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به صدور قرار رد شکایت شما ، می توانید به آن اعتراض کنید

سلام و احترام
قرار و حکم هر دو به معنای رای تلقی می شوند و قرار هنگامی صادر می شود که قاضی به دلایل مختلف که شرایط شکلی دعوا رعایت نشده است، صادر می کند.
لذا در دعوای شما احتمالا مطابق ماده ۸۸ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری قرار را صادر نموده است که مطابق همان قانون تا ده روز قابلیت اعتراض در همان شعبه را دارد.

چنانچه رای دادگاه راجع به ماهیت دعوا و قاطع آن به طور جزیی یا کلی باشد، حکم و در غیر این صورت قرار نامیده می‌شود. باید منتظر صدور ابلاغیه باشید

با سلام
بر اساس ماده ۲۹۹ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی، “چنانچه رای دادگاه راجع به ماهیت دعوا و قاطع آن به طور جزیی یا کلی باشد، حکم و در غیر این صورت قرار نامیده می‌شود. ”

سلام
رای اعم از قرار و حکم است قرار یعنی دادگاه بدون رسیدگی در ماهیت پرونده نسبت به صدور رای اقدام کرده است.

با سلام
امکان تجدید نظر خواهی از قرار صادره توسط شعبه بدوی دیوان عدالت وجود دارد لذا تا قطعی شدن قرار صادره هیچ اثری بر آن مترتب نمی باشد .