با عدم پرداخت اجاره، چه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۹ #07726078

سلام وقت بخیر.منزلی خرید کرده ام که مستاجر دارد و الان دو ماه است مستاجر برای تنظیم قرارداد با من به املاک نمی اید و احاره هم پرداخت نمیکند

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود و مدت اجاره تمام شده دادخواست تخلیه مطرح بفرمائید

مستاجر اگر با مالک قبلی قرارداد دارد باید مالک قبلی اقدام به تخلیه خانه وتحویل شما بدهد مگر اینکه شما با رضایت خود مستاجر را قبول کرده باشید در این صورت اگر مستاجر حاضر به قرار داد نباشد می توانید دادخواست تخلیه بدهید که آنهم قاردادنیاز لرد که ندارید پس می توانید شکایت تصرف عدوانی بدهید
طبق ذیل ماده ۱۴قانون موجر مستاجر ‌هر گاه اجاره‌نامه عادی بوده یا سند اجاره تنظیم نشده باشد موجرمی‌تواند برای تخلیه عین مستاجره و وصول اجاره‌بها به دادگاه مراجعه کند درموارد فوق هرگاه مستاجر قبل ازصدورحکم دادگاه اضافه براجاره‌بهای معوقه صدی بیست آن را به نفع موجردرصندوق دادگستری تودیع نماید‌حکم به تخلیه صادرنمی‌شود ومستاجربه پرداخت خسارت دادرسی محکوم و مبلغ تودیع شده نیز به موجرپرداخت می‌گردد

سلام
وقت بخیر
با انعقاد قراردادبیع میان شما و فروشنده، کلیه حقوق فروشنده به شما به عنوان قائم مقام انتقال پیدا کرده است. بنابراین شما می توانید جهت تخلیه اقدام نمایید.

با سلام..
در صورتیکه مدت اجاره نامه وی منقضی شده، می توانید طی دادخواستی تخلیه مورد اجاره را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمائید..
موفق باشید..

با سلام
اگه مدت قرارداد اجاره تمام شده میتوانید دادخواست تخلیه مطرح کنید
برای اجور معوقه نیز میتوانید دادخواست بدهید

سلام می توانید تقاضای فسخ قرارداد و تخلیه مورد اجاره را نمایید

باسلام میتوانید علیه مستاجر دادخواست مبنی برتخلیه ساختمان تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.