میتوانم طلاها و سکه ها را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #07721443

با سلام. خانم من طلاهایی که من بهش داده بودم و در صندوق امانات بود از من گرفت و بهمراه سکه های هدیه شده توسط اقوام در روز عروسی و نقره های جهیزیش از خانه خارج کرده والان میگه من هیچی نبردم و از من میخاد برگه خرید طلاها هست و من در مورد جهیزیه چیزی امضا نکردم. میتوانم طلاها وسکه ها پس بگیرم؟ نقره های جهیزیش را چجوری ثابت کنم پیش من نیست؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کاری بسیار سخت است و نیازمند شهادت شهود و ارائه فاکتور و اثبات

لیست جهیزیه توسط زوجه به استناد شهادت شهود حاضر در مراسم تنظیم میشود و امضایی از شما نمیخواهد، معمولا پس گرفتن سکه و طلا به راحتی نیست، حتی نمیتوانید بگویید جزو مهریه است و به عنوان یک هدیه به آن نگاه میشود که در صورت وجود عین طلاها در دست زوجه میتونید تقاضای استرداد کنید که این هم از بعیدات است.

بافاکتور ومعرفی شاهد ب دادگاه پیگیری کنید