آیا احتمال برگشت رای در دادگاه تجدید نظر میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۶ #07706763

با سلام
زوج دادخواست تعدیل داده،در جلسه دادگاه فیش حقوقی ساختگی از طرف کارخانه ای که برادر زوج مدیر آن است به دادگاه نشان داده از طرفی اقوام زوج استشهادیه ای امضا کردند و حقوق غیر واقعی زوج را اعلام کردند و در واقع استشهادیه پروغین امضا کردند،زوجه درخواست استعلام فیش حقوقی از بیمه تامین اجتماعی داده و پاسخ استعلام نشان داده که فیش حقوقی ارایه شده نصف حقوق واقعی است،از طرفی قاضی بدوی تعدیل را پذیرفته و در رای خود هیچ سخنی از استعلام بیمه تامین اجتماعی که خلاف ادعای خواهان و خلاف استشهادیه را ثابت میکرد نزده،و در رای خود حرف از صحت ادعای خواهان و شاهدهای زوج زده! و از طرفی گرانی سکه را بیان کرده، با توجه به عدم توجه قاضی بدوی به نتیجه استعلامات از بیمه تامین اجتماعی که عدم صحت سخنان خواهان را راجع به فیش حقوقی و عدم صداقت شاهدان که به فیش حقوقی ساختگی خواهان استناد کردند را نشان میدهد۱. آیا احتمال برگشت رای در دادگاه تجدید نظر میباشد؟
۲ آیا میتوان بر اساس ادعای دروغین خواهان در جلسه دادگاه و نشان دادن فیش حقوقی ساختگی کمتر از مقدار واقعی و نتیجه استعلام فیش حقوقی از بیمه تامین اجتماعی از زوج شکایت فرار از دین کرد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
در صورتی که بتوانید با ادله محکم، فرار از دین ایشان را اثبات کنید، امکان نقض رای وجود دارد.در مورد شکایت کیفری فرار از دین بعید است به نتیجه مطلوب برسید.

اصولا در دادگاه حقوق ثابت ارائه می‌شود چه اینکه ممکن است شخص در یک ماه اضافه کار و یا... نداشته باشد

سلام
رای در دادگاه تجدید نظر با اثبات مدارک استعلام بیمه تامین اجتماعی و فیش حقوقی ساختگی نقض خواهد شد

در صورتی ک با دلایل قوی ادعای مذکور ثابت شود بله

در صورتی که با دلایلی که فرمودید فرار از دین همسر ثابت شود رای نقض خواهد شد