آیا وکیل تام‌الاختیار من حق دخالت در وکالتی که از شخص سوم به من داده شده را دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #07695581

با سلام
چند سال پیش وکالت تام ‌الاختیار خود را به شخصی دادم که که طبق آن وکیل حق دارد همه‌ی امور من از مداخله در کلیه امور مالی و حقوقی و انجام هر گونه معامله و خرید و فروش گرفته تا مراجعه به همه‌ی ارگان‌ها و برداشت از حساب‌های بانکی من تا تقدیم شکایت و دادخواست قضایی و حضور در دادگاه تا امور خط تلفن همراهم و... را انجام دهد. وکالت بلاعزل است و حق عزل و ضم وکیل و امین و وکلای توکیلی از من سلب شده. یه جاش هم نوشته: "به طوری که در هیچ امری از امور هرچند اموری که در ارتباط با موضوع وکالت بوده و در این سند به آن تصریح نشده باشد احتیاجی به حضور موکل یا کسب اجازه جدیدی از طرف نامبرده نباشد"
حالا شخص سومی وکالت فروش و اختیار خانه‌اش را به من داده. آیا بنا به وکالت تام‌الاختیاری که من قبلا دادم وکیل ( کسی که به او وکالت تام ‌الاختیار دادم ) حق فروش این خانه را دارد؟ با توجه به اینکه تو وکالت تام‌الاختیار نوشته "کلیه امور حقوقی" آیا این وکالتی که شخص سوم به من داده شامل اموری که وکیل تام الاختیارم حق دخالت در آن را دارد می‌شود؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکیل شما نمیتواند دراین مورد کاری انجام دهد جز در مورد حقوق شما

باسلام واحترام...خیر وکالت شما نسبت به حقوق واموال خود شما بوده ...وکیل شما نمیتواند دراین مورد کاری انجام دهد