به چه جرمی شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۹ #07648879

سلام. من سال گذشته با یک پسر ارتباط پیامکی داشتیم و ۲ ماه بیشتر طول نکشید وقتی فهمید که خانواده ام با ازدواج مخالفند، ارتباط قطع شد. تا اینکه امسال همکار پدرم که مشخص نیست از کجا فهمیده این موضوع را به قصد آبرو ریزی در محل کار پدرم بین همکاران و مردم و اهالی محل نشر داده و باعث بی آبرویی من و خانواده ام شده. آیا با توجه به اینکه در سن ازدواج هستم و ایشان به این کار مداومت دارند، می تونیم ازشون شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه موجبات هتک حیثیت شما را فراهم نموده ، از این منظر قابل تعقیب کیفری می باشد .

باید دید آنچه به شما نسبت می دهد دقیقا چه لفظ و عبارتست و شاهدان بر سر یک حرف خاص توافق داشته باشند.
قذف، توهین، افترا و حتی نشر اکاذیب دور از تصور نیست ولی باید مدارک را دید.

اگر ادله ی کافی برای اثبات دارید افترا شکایت نمایید

با توجه به فرض سئوال جرمی اتفاق نافتاده

اگر نسبت ناروایی به شما زده باشد ، تحت عنوان تهمت و افترا می توانید شکایت کنید

درود
اگر آنچه اتفاق افتاده را بازگو می کنند جرمی واقع نشده است

سلام
اگر ایشان به شما تهمتی زده باشند تحت عنوان افتراء می توانید شکایت کنید.