با توجه به قرار میتوان به استناد به همین قولنامه صوری و دو نفر هم شاهد، وکالتنامه بلاعزل مبایعنامه اصلی را باطل و طلب خسارت کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۶ #07636160

سلام
ما ملکی سند دار را فروختیم و وکالت دادیم تا خود دنبال کارها باشد. در اواسط مراحل دریافت سند به نام خود یا هر کسی دیگر با استفاده از یک قولنامه جعلی اقدام به سند بخشی از ملک که نوشته نشده است کرده .
با گرفتن یک نسخه از اداره ثبت و برابر اصل کردن آن قولنامه را به اداره ثبت عودت دادیم و ما شکایت بردیم و چون شک برد شکایت کردیم متاسفانه با خارج کردن پرونده از اداره ثبت توسط خریدار بازپرس حکم رد شکایت ما داد و منع تعقیب متهم صادر شد. هر چند استعلام اداره ثبت هم دلیل اعتراض کردیم ولی باز رد شد.
اکنون با توجه به این قرار منع می توان به استناد به همین قولنامه صوری که دو نفر هم شاهد ماجرا بودند این آقا صوری درست کرده و پرونده ار خارج کرده وکالتنامه بلاعزل مبایعنامه اصلی را باطل و طلب خسارت کنیم؟ چون این شخص با وکالتی که دادیم خیانت در امانت کرده و عملا سو استفاده کرده است می توانیم نتیجه بگیریم یا خیر؟
اگر پیشنهاد دیگری دارید بفرماید. لطفا به درستی کمک کنید که پای چند میلیون خسارت در میان است. تشکر از همه شما

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع و مستندات شما نیاز به بررسی بیشتری دارد.

با درود ابتدا باید جعلی بودن اثبات گردد

شما ابتدا باید جعلی بودن قولنامه دوم رو اثبات کنید پس از اثبات، دادخواست ابطال وکالت نامه و ابطال آن بخشی از سند رو که قولنامه نشده رو مطرح کنید.