راهی هست که بر طبق اسنادی که دارم که همون سند خونه خودم میشه بدونه داشتن هویت شخص که درون خونه من هست، حکم خلع ید بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۲ #07625092

باسلام و عرض ادب خدمت شما یه سوال داشتم درمورد این که خونه من جعل سند شده الان که سند خونه من اومده و برای حکم تخلیه خونه میخوام اقدام کنم شخصی درون اون خونه هست هویتی ازش ندارم ایا راهی هست که بر طبق اسنادی که دارم که همون سند خونه خودم میشه بدونه داشتن هویت شخص که درون خونه من هست من حکم خلعیت خونه بگریم ایا راهی هست برای انجام این کار

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.شما می توانیدبا داشتن نام ونام خانوادگی شخص دادخواست خلع ید با توجه به سند مالکیت بدهید.

سلام برای طرح شکایت در دادگاه شما ملزم به ارائه نام ونام خانوادگی فرد مذکور را دارید لذا ابتدا هویت وی را مشخص سپس شکایت خلع ید نمایید و اگر بدون ناقل قانونی در ملک است شکایت رفع تصرف نمایید . منتهی علیه جهت تشخیص هویت می توانید با مدارک مالکیت موجود از فرد متصرف ابتدا در کلانتری به جهت عدم تخلیه ملک شکایت نمایید تا مشخصات فرد در صورت جلسه کلانتری قید شود و بعد اقدام به شکایت نمایید.

با سلام
شما می توانید از دست اون شخص شکایت تصرف مال غیر با سند جعلی کنید وبا ارائه ی مدارک خودتون که نشان دهنده ی مالکیت شماست می توانید خلع ید بگیرید

با توجه به اینکه سند بنام شما صادر شده است و در حال حاضر مالک شناخته می شوید به موجب سند مالکیت می توانید دادخواست خلع ید علیه متصرف را تقدیم دادگاه نمایید