فردی تلگرام منو هک کرده و از مخاطبینم رمز شارژ اخذ نموده، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۳ #07593894

سلام
فردی تلگرام و اینستاگرام منو هک کرده و به تمام مخاطبین من در این دو برنامه پیام داده و گفته یه رمز شارژ ایرانسل ۱۰ هزار تومانی برام بفرستید و مخاطبین من هم فریب خوردن و هر کدام ۱۰ هزار تومان رمز دادن که حدودا ۲ میلیون رمز شارژ این هکر کلاهبرداری کرده
به پلیس فتا مراجعه کردم ولی گفتن هکر حرفه ای بوده و هیچ رد پایی به جا نگذاشته، میخوام بدونم از روی شماره سریال رمز شارژ ها میتونم شکایت کنم ببینم به چه سیم کارتی رفته؟
و اینکه اون کسی که شارژ ها رو گرفته اگر انکار کنه بگه شارژ هارو از من خریده چی میشه؟
من باید چه مدارکی داشته باشم که شکایتم به نتیجه برسه؟
آخه کارکنان دادسرا بهم گفتن این نوع شکایت پیگیریش سخته چون ممکنه رمز ها به سیم کارت ۱۰۰ نفر یا بیشتر رفته باشه و مطمئنا هیچ کدومشون گردن نمیگیرن و میگن خریدن.
چیکار کنم؟
ببخشید زیاد حرف زدم.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قابل تقدیم و تنظیم شکایت می باشد.

با درود قابل شکایت و پیگیری است

با سلام. در هر صورت شما شکایت را مطرح کنید ولی بدانید که با توجه به اینکه شارژها متعدد و قطعا تعداد متهمین زیاد می باشند احتمال اینکه به نتیحه برسید بسیار زمان بر می باشد.

سلام.با توجه به اینکه سرور شرکت تلگرام در خارج از کشور است پیگیری و رد یابی در تلگرام ناممکن است مگر از طریق ای پی سرور اینترنت کلاهبردار

پلیس فتا باید ادعای شما رابررسی کند

هیچکاری نمیتوانید انجام دهید و بایستی پلیس فتا تحقیقات را تکمیل نماید