توقیف اموال برای مهریه تاریخ انقضا دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۹ #07582100

با سلام
همسر بنده بیشتر از دو سال هست که منزل، خودرو و اوراق بهادار بند رو از طریق اجرای ثبت تهران توقیف کرده و اجراعیه گرفته ولی نه نامه فروش سهام رو به بورس داده ( از ثبت نامه به بورس زدن و تعداد و نام سهامها اعلام شده و سپس برای فروش به بورس نامه صادر شده ولی نگه داشته نبرده بده ) و نه برای فروش خودرو اقدام کرده یعنی فقط توقیف شده و در همین حال راکد مونده
میخام بدونم آیا مهلت مشخصی برای اقدام به فروش اموال وجود داره و من بعد از مدت زمان مشخصی میتونم برم اداره ثبت و درخواست رفع توقیف کنم؟
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مرور زمان باعث رفع توقیف نمی شود

سلام
اداره اجرای ثبت باید بلافاصله پس از توقیف اموال نسبت به ادامه اجرا یعنی مزایده و فروش اموال و پرداخت طلب طلبکار اقدام نماید و فقط در مواردی که دادگاه قرار توقیف عملیات اجرایی صادر کند( که البته این در مورد شما مصداق دار ندارد و متقاضی در این موارد بدهکار است که به دادگاه مراجعه و تقاضای توقیف عملیات می نماید) امکان توقف اجرا هست و بنابراین شما می‌توانید شخصا به اداره ثبت مراجعه و تقاضای تعیین تکلیف در این مورد و ادامه عملیات اجرایی را بنمایید.

غیر تنها با رضایت شاکی حکم توقیف منقضی میگردد