نحوه رجوع مجدد بعد از ناشزگی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۶ #07575451

با سلام.همسرم با وجودی که خودش منزل را ترک کرده بود و بعد از تعویض قفل درب منزل به ناحق حکم ناشزگی مرا گرفته و مرا به منزل راه نمیداد. من درحال حاضر تصمیم به بازگشت به زندگی مشترک را دارم. حتی طی یک اظهارنامه رسمی به ایشان نیز ابلاغ کرده ام. اما تا کنون جوابی به بنده نداده است .پرونده قبلی نیز بدلیل عدم همکاری دادرس شعبه با وجودی که اثبات کردم قولنامه ایشان سوری است و شخص دیگری در منزل ساکن است، نادیده و کسر از آمار شده.چگونه میتوانم در این رابطه و درخواست منزل به طور رسمی و قانونی از ایشان شکایت تا مجبور به تهیه مسکن شود.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیرو اظهارنامه ارسالی دادخواست خود مبنی بر تعیین تکلیف و تهیه منزل مشترک جهت تمکین را مطرح نمایید.

سلام
علیه ایشان دعوا مبنی بر الزام ایشان به تهیه منزل مشترک مطرح نمایید و به اظهارنامه خویش نیز استنادکنید