لطفا معانی مفاهیم زیر را بیان نمایید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۵ #07545398

با سلام و خدا قوت.
این واژه ها به چه معنیه؟
۱- صدور قرار جلب دادرسی.
۲- قرار منع تعقیب .
۳- اعسار بدهکار.
۴- معسر.

مشاوره حقوقی قرارداد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوالتان حقوقی نیست به ترمینولوژی حقوق مراجعه نمایید .

سلام
۱پرونده به دادگاه می رود
۲ اتهام ثابت نشده
۳ ناتوان در پرداخت است
۴معسر کسی است که جهت پرداخت دیون خود یا مالی ندارد یا اگر مالی دارد، موقتا به آن دسترسی ندارد.

سلام .
۱ _ اگر اتهام متهم در دادسرا محرز شود برای قرار جلب به دادرسی صادر می شود و سپس با صدور کیفرخواست پرونده به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد .
۲ _ اگر عمل متهم جرم نباشد یا دلیل ارائه نشود ، نسبت به اتهام قرا منع تعقیب صادر خواهد شد .
۳ _ اگر بدهکار توانایی پرداخت بدهی خود را به صورت بکجا یا کلی نداشته باشد باید این ادعا را اثبات کند که اعسار نام دارد.
۴ _ شخصی که اعسار وی در دادگاه اثبات شود معسر است .

پزونده به دادگاه ارسال میشود .‌
پرونده به دادگاه ارسال نمیشود ومتهم تبرئه شده
بدهکار پول نقدندارد .
کسی که مشکل مالی دارد

سلام

۱ جلب به دادرسی یعنی اتهامات برای دادسرا محرز شده پرونده به دادگاه می رود
۲ منع تعقیب یعنی اتهامات ثابت نشده متهم تبرئه می شود
۳ ناتوانی از پرداخت بدهی
۴ شخص ناتوان از پرداخت بدهی

جلب دادرسی: یعنی شخص مورد نظر را برای جلسه دادرسی جلب کرده و بیاورند
۲ - قرار منع تعقیب: اگر قاضی دادسرا به این نتیجه برسد که متهم عمل انتسابی را مرتکب نشده و دلایل برای توجه اتهام به او کافی نیست قرار منع تعقیب صادر می‌کند و نیز هنگامی که عمل متهم فاقد وصف کیفری است قرار منع تعقیب صادر می‌شود.
اعسار: یعنی بدهکار اثبات می کند که پولی برای دادن ندارد
معسر: همان شخصی است که ادعای اعسار او پذیرفته شده است.