از ایشان تعهد گرفته شد اما بعد از دو روز شروع کردند به سر و صدا؛ چه کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۵ #07527244

خواهش مییکنم جوابم را بدهید
همسایه طبقه پایینی اذیت میکرد شکایت کردیم در کلانتری از ایشان تعهد گرفته شد اما بعد از دو روز شروع کردند به سر و صدا حالا چه کنیم خواهش میکنم جواب دهید

مشاوره حقوقی مزاحمت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، از طریق دفاتر خدمات قضایی نسبت به تنظیم شکواییه مزاحمت اقدام و مدارک شکایت پیشین را ضمیمه نمایید.

سلام
دادخواست رفع مزاحمت دهید و حتمن در متن آن به تعهدنامه و صورتجلسه تنظیم شده در کلانتری محل نیز اشاره نمایید.

سلام
شکایت مزاحمت مطرح نمایید

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید مجدد شکایت کنید.

سلام شما به طور کلی توضیح دادید باید موضوع دقیق تر بررسی شود که مزاحمت به چه شکل است اگر واقعا غیر قابل تحمل و آزار دهنده باشد در مرحله اول بهتر است همان لحظه به کلانتری تماس گرفته تا بیایند و صورتجلسه کنند و سپس بر مبنا آن طرح دعوی کنید .

مجددا شکایت نمایید و در شکایت جدید به تعهد نامه استناد نمایید.

دوباره شکایت نمایید به ایجادمزاحمت وممانعت از حق وبه تعهدنامه استنادکنید