امکان شکایت از مستاجر به جای موجر اصلی توسط پسر موجر

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۸۵ #07475750

با درود، مستاجر هنگام خروج قبض آب رو تصفیه نکرده رفته و دقیقا همون قبضی رو پرداخت کرده که دقیقا هنگام خروجش براش پیامک شده، یعنی رفته آخرین قبض رو گرفته آورده نشون داده گفته این هم تصفیه قبض. به جای این که عکس از کنتور بگیره ببره تصفیه کنه و ما هم چون دقت نکردیم رفتیم قبول کردیم. و دوم این که اجاره‌نامه به نام پدرم هستش، آیا من می‌توانم به جای پدرم برم شکایت کنم؟ چون پدرم بی‌سواد هستش و از این کارها سر درنمیاره.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،خیر شما نمی توانید بجای پدر طرح شکایت نمایید.

با سلام
خیر، شما نمی‌توانید یا پدر و یا وکیل دادگستری می‌توانند شکایت کنند .

سلام، صرفا پدر شما یا وکیل دادگستری تعیینی امکان اقدام دارد .

سلام خیر حتما باید پدر و یا وکیل دادگستری اقدام نماید

با درود ، بنابه اظهارات شما و شرایط مذکور که موجر با اختیار خود تسویه حساب کارکرد مصرف آب را قبول کرده، اثبات مجدد آن براینکه کارکرد آب را تا روز تخلیه خانه، تسویه حساب ننموده است ،سخت هست،
ضمنا در خصوص شکایت پسر بجای پدر در دادگاه حتی با داشتن وکالت مدنی هم ، مجاز نیست ، به هرحال باید خود شخص پدرتون بعنوان مالک و موجر طرح دعوی کنند یا وکیل دادگستری انتخاب نمایند.
ضمنا فرمودید که پدر بیسواد هستند، مشکل قانونی ندارد ،میتوانید دادخواست مربوطه را متخصص حقوقی یا وکیل دادگستری تنظیم کنند و از دفتر خدمات قضایی خود پدرتون دادخواست را امضا و به شورای حل اختلاف محل ارسال کنند و در جلسات شورا نیز اظهارات خود را توسط متخصص حقوقی تنظیم و از دفتر خدمات قضایی به شعبه مربوطه ارسال کنند و شما نیز بعنوان پسر ایشان به همراه پدرت، پیگیری کنید

با سلام
خیر فقط پدر یا وکیل دادگستری به وکالت از ایشان امکان اقدام قضایی دارند، وکالت مدنی پذیرفته نمی شود.

سلام .درخصوص سوال اول نیاز به بررسی بیشتری دارد برای اظهارنظر. اما بررای سوال دوم بایستی از پدر وکالت داشته باشید