آیا بخاطر غیرقانونی بودن شرط بندی تو ایران وجاهت قانونی نداره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۲ #07379432

سلام وقت بخیر اگر یه قرار داد الکترونیک در مورد بازی تو یه سایت شرط بندی بسته بشه و اون قرارداد شماره ثبت و اینجور چیزا داشته باشه، آیا قابل پیگیریه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به حرام بو.دن عمل و نامشروع لودن آن قرارداد مزبور باطل می باشد و قابلیت پیگیری ندارد

خیر شرط بندی بعلت داشتن ماهیت مخالف با دستورات و احکام شرعی مجاز نیست و قراردادهای مربوط ب آن نیز ذاتا باطل هست و قابل پیگیری نیست و چ بسا در صورت پیگیری مشکلاتی نیز برای افراد متخلف ایجاد نماید

با سلام
با توجه به نامشروع بودن موضوع، قرارداد باطله. شرط بندی جرم و قابل پیگیری می باشد

قابل پیگیری نیست. شرط بندی و قمار جرم و قابل مجازات است و پول حاصله از آن نیز شرعا و قانونا به مالکیت شخص برنده در نمی اید

شرط بندی و قمار جرم و قابل مجازات است و پول حاصله از آن نیز حرام است و شرعا و قانونا به مالکیت شخص برنده در نمی آید. و موجب بی برکتی در زندگی می شود.

با سلام
شرکت در هرگونه سایت شرط بندی جرم محسوب میشود و قابل پیگیری و مجازات هست

سلام . چون مربوط به شرط بندی هست قرارداد به جهت نامشروع بودن باطله